PK-ranking 7. kilpailu / KoPun tiistis

Keskustelua H-veneelle soveltuvista kilpailuista ja kilpailemisesta

Moderator: Kristian

Post Reply
239
Posts: 300
Joined: Sun 11.3.2007 00.08

PK-ranking 7. kilpailu / KoPun tiistis

Post by 239 »

Heikko oli h-veneiden osallistumisaste pk-rankingin 7. kilpailussa. Yleensä tiistiksien tulosluettelossa on kuitenkin pari hoota näkynyt, mutta nekin loistivat nyt poissaolollaan. Olimme siis ainoat h-veneilijät. Ratana oli G-rata myötäpäivään.

Startin aikaan oli kovin tyyntä. Olimme jo viisi minuuttia ennen starttia noin 30 metrin päässä viivasta kiihdyttelemässä kohti linjaa, mutta yli pääsimme vasta hetkeä ennen ison luokan lähtölaukausta. Näin kävi, koska menetimme "vauhdin" ja uuden saaminen nollatuulessa oli vaikeaa. Olisi vaan pitänyt tehdä kuten moni muu, eli ajella koneella tai meloa vene hyvään paikkaan ja vauhtiin ennen valmiusmerkkiä. En vaan uskaltanut, kun oma muistikuva oli että tuollaiset toimet tulee lopettaa varoitukseen mennessä. Ensi kerralla muistan oikein...

Tuuli heräsi juurikin isojen startin aikaan, joten siinä sitten koiteltiin vältellä isojen peittoon jäämistä ja samalla ottaa kiinni muita pikkuveneitä. Geonavin ja varsinkin Albinien kanssa oli välillä jotain kilpailun tapaistakin, joten ihan kiva ilta siitä sitten muodostui. Maaliin taisi tulla meidän jälkeen kaksi Albinia ja ennen meitä toiset kaksi, toinen varmasti voittaen tasoitetussakin ajassa. Kokonaissijoitus jäänee aika häntäpäähän, kun isoilta jäi se alun kymmenen minuutin pläkäkelluttelu väliin.

On se Westhouse Cup vaan paljon mielekkäämpi kisa, kun paatit ovat kooltaan ja nopeudeltaan lähempänä toisiaan...

Tulokset tulevat varmaan lähipäivinä tuonne: http://www.koivusaarenpursiseura.fi/ind ... &Itemid=28
Post Reply